• info@kombuchalife.ro
 • 0312295420

Termeni și condiții

Termeni și condiții de livrare

 

Vă rugăm să citiți și să luați la cunoștință termenii și condițiile de livrare ale kombuchalife.ro

 

 1. Condiții generale

 

Prezentele Condiții generale reprezintă un acord legal cu caracter obligatoriu și de angajament între magazinul kombuchalife.ro (magazin) și utilizatori (dv.) în legătură cu serviciile oferite de către kombuchalife.ro. Prin vizualizarea paginilor, click-ul pe  obiecte sau a link-uri plasate pe paginile zoya.bg, dv. sunteți de acord, acceptați și vă obligați să respectați acești Termeni și condiții de livrare.

 

Kombucha este marcă comercială înregistrată a „Ideata mi” EOOD.

 

„Ideata mi” EOOD este o societate înregistrată în conformitate cu Legea comercială a Republicii Bulgaria, cu sediul social și administrativ:

Ruse, Strahil Voivoda 5 A Str

CUI: BG203309139

 

 1. Pentru confidențialitatea datelor dv.

 

Kombuchalife.ro prelucrează și întreprinde măsuri de protecție a datelor personale ale utilizatorilor, în conformitate cu cerințele Legii privind protecția datelor cu caracter personal. Utilizatorii sunt de acord că Kombuchalife.ro are dreptul de a prelucra datele personale ale acestora în legătură cu utilizarea serviciilor site-ului. Pentru a vă deservi și a realiza comenzile dv., este necesară primirea următoarelor date:

 

– nume și prenume

– e-mail

– telefon de contact

– adresă de facturare și livrare

– cod poștal
Datele pe care le vom primi la comandă, înregistrarea sau vizualizarea paginilor vor fi utilizate numai pentru livrarea către dv. – primirea și realizarea comenzilor, abonare la  noutăți, legătura cu dv. în cazul unor probleme legate de comandă și îmbunătățirea deservirii pentru Zoya.BG. Noi garantăm că aceste date nu vor fi furnizate sub nicio formă unor terțe persoane sau nu vor fi utilizate pentru scopuri diferite de cele descrise mai sus. Utilizatorii care sunt abonați pentru Abonarea la noutăți  își pot înceta abonamentul în orice moment din  link-ul situat la sfârșitul fiecărui newsletter.

Profilul dv. de utilizator poate fi șters din sistemul kombuchalife.ro împreună cu datele adiacente acestuia, la solicitarea dv.

 

 1. Comanda

 

Orice comandă de produs sau serviciu prin sistemul Zoya.BG este legată de obligația de plată printr-o modalitate de plată aleasă de dv. Primim comenzi 24 de ore pe zi, de asemenea și în zilele libere și în zilele de sărbători oficiale. În procesul de comandă, aveți posibilitatea de a vedea produsele pe care le cumpărați și prețurile acestora, numele dv., adresa de e-mail, telefon, adresă, cod poștal, modalitatea de livrare și modalitatea de plată. După finalizarea comenzii și dacă aceasta este prima dv. comandă, la telefonul indicat veți primi un apel de la noi care confirmă aceleași informații. Pentru fiecare comandă ulterioară veți primi confirmare doar prin e-mail. Pentru modificarea statusului comenzii (confirmare, prelucrare, trimitere etc.) veți fi notificați prin e-mail. Puteți urmări situația comenzii curente, precum și a celor precedente, de pe profilul Dv. personal.

 1. Prețurile

Toate prețurile sunt exprimate în lei cu TVA inclus. Prețurile produselor sunt afișate fără prețul de livrare, care este în valoare de X lei și se va calcula înainte de finalizarea comenzii.

 

 1. Probleme în îndeplinirea comenzii

Cu toate că ne străduim să îndeplinim toate comenzile cu exactitate, îndeplinirea  comenzii dv. poate fi împiedicată din cauza unuia dintre următoarele motive:

 

 1. Facem tot ceea ce este posibil să dispunem de stocuri și să actualizăm stocurile în timp util, însă este posibil ca unele dintre produsele comandate să nu fie disponibile; în acest caz vom lua legătura cu dv. în cel mai scurt timp posibil prin telefon sau printr-un mesaj pe e-mail.
 2. 2. Ați indicat date de livrare greșite sau incomplete – numele, adresa, telefonul, codul poștal.

 

În caz de neconformitate între produsele primite și cele comandate sau la apariția unei inexactități din vina noastră, vom suporta cheltuielile de returnare ulterioară și de înlocuire a produselor neconforme. În cazul imposibilității de livrare, nu din vina kombuchalife.ro (nu vă aflați la adresa indicată sau nu răspundeți la apelurile furnizorului), comanda dv. va fi returnată la noi până când luăm legătura cu dv.

 

 1. Plata

 

În acest moment singura modalitate de plată este cu plată ramburs la livrare.

 

 1. Livrarea și primirea produselor

 

În cazul livrării la o adresă exactă: livrarea se efectuează în termen de X zile lucrătoare. Curierul nostru va face trei încercări de a lua legătura cu dv. la numărul de telefon furnizat. În cazul în care nu se poate lua legătura, comanda dv. se va întoarce la noi.

 

 1. Refuzul unei comenzi și returul

 

Puteți returna produsele achiziționate de la noi fără motiv de retur în termen de 14 zile de la data achiziționării, în următoarele condiții:

– Produsele să fie în ambalajul lor original

– Să nu existe urme de utilizare, stare deteriorată sau murdară

– Să includeți factura originală sau comanda prin care ați primit produsele (cu comanda Dv. veți primi un document de însoțire – bon fiscal în cazul plății la livrare sau factură la alegerea Dv.)

– Cheltuielile de returnare ale produselor vor fi suportate de dv.

 

Puteți înlocui produsele cu altele sau vă putem returna contravaloarea acestora, în cazul în care nu doriți înlocuirea. Returnăm contravaloarea produselor fără contravaloarea livrării. Toate sumele plătite la livrare sau la fața locului se returnează doar prin transfer bancar în contul dv. personal în termen de 14 zile de la data la care ne informați despre intenția Dv. de retur.???????

Adresa pentru returnarea produselor:

—————————–

 

 1. Reclamații și întrebări către noi

Vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0312295420 pentru a discuta orice aspecte legate de produsele sau serviciile oferite de Kombuchalife.ro

 1. Conținut și drepturi de autor

Site-ul conține materiale și texte cu drepturi de autor, imagini, logo-uri grafice, grafice, logo-uri de mărci comerciale, baze de date și software care sunt deținute sau licențiate de kombuchalife.ro și sunt protejate de legile bulgărești și alte legi aplicabile și convenții privind drepturile de autor, conexe și alte drepturi de proprietate intelectuală. Reproducerea conținutului site-ului și / sau a oricărui element al acestuia, obiect de proprietate intelectuală, se poate face numai cu acordul scris al Zoya.BG sau al concedenților acestuia. Utilizarea serviciilor site-ului nu oferă utilizatorilor niciun fel de drepturi asupra obiectelor de proprietate intelectuală în ansamblul lor, nici asupra oricărei părți a acestora.

 1. Despre produse

Informațiile și produsele de pe acest site nu sunt destinate pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea bolilor și a problemelor de sănătate.

 

 

 

RO: Vizitatorul site-ului se obligă să respecte drepturile de autor care sunt anexe conţinului acestui website. Utilizatorul care îşi creează cont şi face comenzi se obligă să furnizeze informaţii reale şi valide asupra datelor sale de contact şi pentru adresa de livrare a comenzii. În caz contrar, Ideata MI EOOD îşi rezervă dreptul de a bloca contul utilizatorul. În cazul unei tentative de fraudă, Ideata MI EOOD va bloca accesul utilizatorului pe site şi va lua măsuriile prevăzute de legile în vigoare.

 

 

 

 

 

 

RO:

 

Promoţii şi oferte speciale

Ideata Mi EOOD îşi stabileşte singură regulamentele promoţiilor şi a concursurilor pe care le organizează, respectând legislaţia în vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinta eventualilor participanţi prin intermediul site-ului.

De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile şi preţurile promoţionale se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate pe site în intervalul de timp în care promoţia este validă şi în limita stocului disponibil. S.C. Ideata Mi EOOD nu garantează disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor pentru promoţie și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

 

 

Conflict de interese

Orice tentativă de acces neautorizat pe site şi orice încercare de fraudă va fi adusă la cunoştinţa autorităţilor competente.

Orice conflict apărut Între Ideata Mi EOOD. şi clienţi se va încearca să se rezolve pe cale amiabilă între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu se poate realiza se vor aplica prevederile legale din România şi soluţionarea conflictului va intra în compentenţa instanţelor româneşti.

 

 

RO:  Ideata Mi EOOD nu este răspunzătoare pentru eventualele greşeli de tipar, preţuri sau caracteristici ale produselor. De asemenea, Ideata Mi EOOD nu este răspunzătoare de datele furnizate de către furnizorii săi.

 

RO Termenii şi condiţiile prezente mai sus pot fi modificate fără preaviz.